Pittige knaksalon met gegrilde prei
WAT ETEN WE VANDAAG?
Na het eclatante succes van de Oekraïense knaksnack van gisteren doen we vandaag in deze feestelijke week van vlees & zuivel een oerhollandse knakvariant: de knaksalon. Een kapsalon, maar dan met ons nationale culinaire icoon: de knakworst. Met kaas én patat en sla, dus ook nog heel gezond. Ideaal voor de hongerklop na de vrijmibeau. Afmaken met pittige sauzen naar keuze. Wie er ook nog groente (zucht) bij wil verwijzen we door naar de Volkskrant. SMAKELIJK!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Ode aan de burgerman
Wordt Tuur nou zuur?
Hij was maar een persoon van kleur. Zoiets haal je niet in huis.
Soep van de Week & tevens StamCafé
Schiphol begint War on Vlees
Wacht even. Schiphol?
Saxion "verwacht hier helemaal geen ophef over": alle evenementen voortaan vegetarisch
En eerlijk: daar heeft de onderwijsinstelling gelijk in
Feest! Mohammedanen verlaten massaal Nederland wegens moslimvervolging!
“Wolla, erger dan inquisitie in Spanje”.
Volkskrant feestend door de supermarkt: Jumbo stopt met vleesaanbiedingen
Wie koopt er nou kipfiletBLOKJES