Steaks met rozemarijn en twee pakken melk
WAT ETEN WE VANDAAG?
Benodigdheden:
35 steaks (voor 2 personen)
Takjes rozemarijn
Peperkorrels (zwart)
Een Weber van 5 meter
Koop heel veel (rijkelijk gemarmerde) steaks bij een echte slager, dikte 2,5 tot 4 centimeter, laat steaks op kamertemperatuur komen. Gloei de Weber (houtskool, gas, geen inductie) voor, dep het vlees droog met keukenpapier en wrijf de steaks in met peper/zout (eventueel een dry rub, maar nooit nooit NOOIT marinade gebruiken) en leg er een takje rozemarijn op voor de sier (zie foto). Smijt steaks op hoge directe warmte, en schroei dicht binnen paar minuten, verplaats steaks vervolgens naar indirecte warmte en laat doorgaren naar keuze. Lekker met 2 pakken halfvolle melk. SMAKELIJK!
Met echte boter!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Ode aan de burgerman
Wordt Tuur nou zuur?
Hij was maar een persoon van kleur. Zoiets haal je niet in huis.
Soep van de Week & tevens StamCafé
Schiphol begint War on Vlees
Wacht even. Schiphol?
Saxion "verwacht hier helemaal geen ophef over": alle evenementen voortaan vegetarisch
En eerlijk: daar heeft de onderwijsinstelling gelijk in
Feest! Mohammedanen verlaten massaal Nederland wegens moslimvervolging!
“Wolla, erger dan inquisitie in Spanje”.
Volkskrant feestend door de supermarkt: Jumbo stopt met vleesaanbiedingen
Wie koopt er nou kipfiletBLOKJES