achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Islamitische snotneus bezoekt Europese kerk, vervloekt vrouwelijke bezoekers in het Arabisch

Het is wat met die jeugd van tegenwoordig

Zou de 20-jarige Saoedische rechtenstudent aan de King Saud University te Ryad genaamd Faisal bin Abdul Rahman nou eigenlijk begrijpen dat hij echt in prins Mohammed Bin Salmans martelkerkers verdwijnt zodra blijkt dat hij het nieuwe Saoedi-Arabië op deze manier op de kaart zet?

Tegen een bejaarde christelijke vrouw zegt hij: "Christen? Met gods wil hoop ik dat je vandaag sterft in plaats van morgen," en "Mag je tot op het bot rotten, jij dochter van een hond." De ondertitelde vertaling van de video klopt helaas.

Het heerschap heeft zo'n 109.000 volgers op TikTok, maar heeft al zijn socials inmiddels verwijderd, al lijkt zijn (bescheiden) Snapchat-account nog wel online. De exacte locatie van de bovenstaande kerk is vooralsnog onduidelijk, maar blijkens foto's en andere video's na de breek is het waarschijnlijk Italië.

Waarde Faisal, ontmoet je rechter

Meer van deze ellendeling

Vertaalde ondertiteling klopt

Tags: islam, moslim, kerk

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onderzoek Duitse NPO: 77% bevolking wil "fundamenteel ander asielbeleid", 82% wil keiharde aanpak "radicale islam"

Dat zijn heel veel Duitsers. (Het zeer proportionele en terechte onderstaande filmpje door de Beierse Staat werd kort na publicatie verwijderd)

@Spartacus | 15-09-24 | 10:10 | 352 reacties

Politie: "Steeds meer eerwraak, vooral bij Syriërs, Turken, Marokkanen en Afghanen". Antropologe: "Maar zeker niet voorbehouden aan islam"

Vorig jaar 619 gevallen van eergerelateerd geweld, een stijging van 35% (!) ten opzichte van de 460 gevallen 10 jaar geleden.

@Spartacus | 13-09-24 | 10:00 | 447 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.