Koreaanse kaasmaïshond met knakworst
WAT ETEN WE VANDAAG?
Lekker. Een eierbal zonder ei in de vorm van een staaf, met een knakworst er in. Laat u niet foppen door "Koreaanse maïshond" dat komt door de brakke Youtube-vertaaldienst. Deze snack komt uit Oekraïne, dus zo beroerd gaat het daar ook weer niet. Kun je wel als noodhulp patat gaan bakken net als Jan Paternotte, maar frituren kunnen ze daar prima zelf. In deze extreemprettige kookvideo combineert kookmeisje Luba vlees en zuivel tot een heerlijke regionale snack. Leuk om zelf te maken! SMAKELIJK!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Schiphol begint War on Vlees
Wacht even. Schiphol?
Saxion "verwacht hier helemaal geen ophef over": alle evenementen voortaan vegetarisch
En eerlijk: daar heeft de onderwijsinstelling gelijk in
Volkskrant feestend door de supermarkt: Jumbo stopt met vleesaanbiedingen
Wie koopt er nou kipfiletBLOKJES
Pittige knaksalon met gegrilde prei
WAT ETEN WE VANDAAG?
Steaks met rozemarijn en twee pakken melk
WAT ETEN WE VANDAAG?
Gehaktbal met dophertjes en ovenpommes
WAT ETEN WE VANDAAG?