UITGELEKT. De protocollen voor uw kroeg-bezoek
Halt. Stehen bleiben

Ook alweer gelekt naar de pers. De HoReCa richtlijnen voor een gezellig pilsie in het café in corona-tijd. En zo leuk is het allemaal niet, dat naar het café gaan. FF binnen wandelen is er niet bij. Reserveringen only. Handen wassen bij binnenkomst. Daarna een intake gesprek met iemand die nog net geen thermometer in uw reedt propt. En snoeren aan de bar nog maar met maximaal 4 hoeren, uzelf meegerekend. Wie een loopneus heeft of de afgelopen 2 weken een keer gehoest heeft, komt de kroeg niet in, en een meter bier bestellen is uit den boze, dat moet anderhalve meter zijn. Teringjantje wat een treurnis. Het protocol is tot stand gekomen in samenwerking met horecaondernemers, VNO-NCW/MKB Nederland, het ministerie van Economische Zaken&Klimaat en consultancybedrijf McKinsey. Het hele dienblad hierrr bij RTLBier. Lang leve de speak easy en de zuipkeet. *plop*
UPDATE: Gekregen van een hoestende barman. Hele HORECA-protocol (26 pags, pdf)
Dit wil je ook lezen

Vijf jaar geleden. Scholen dicht, lekker uit eten bij wegrestaurant In de Klaver te Niebert
De culinaire overwinning van het verzet

Halsema vond avondklok 'onverantwoord'
Achteraf is het mooi wonen


Mensen ga naar uw café
Vlnr: Pritt, Ronaldo, SchotsScheef, Zorro, Spartacus. Alleen arm met biertje in beeld: Mosterd


De kroeg in zonder telefoon, probeer maar eens
Komt geen Offline Club aan te pas
