Culinaire vernieuwing! De Loempidel is echt moeilijk lekker
Zegt u Nederland, dan zegt u de Nederlandse keuken. En we hebben de wereld dus opnieuw een gastronomisch wonder te bieden. Een versmelting van de oerhollandse frikandel en loempia: de Loempidel. Ziet eruit als een loempia, smaakt als een gelukkig huwelijk tussen Snackbar ‘t Pleintje en Minhs loempiakraam op het dorpsplein. Krokant, lichtjes zoet, maar toch ook weer hartig. Kortom, als uw droomvrouw een snack zou zijn, dan was het de Loempidel don't @ me. Maar wij zijn natuurlijk uiterst selectief met wat u in uw mond stopt, dus vanmiddag proberen wij hem uit tijdens de VrijMiBo. Flinke snackboer die ons voor de gek houdt namelijk!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Culinaire revolutie! De Pietandel
Makkers - Wild geraas - Staken
Cultuur onder vuur: Frikandellen op kebabspies
Liever Turks dan Paaps
Wolven gaan te ver. Vreten onze frikandellen op
Wij onderbreken de formatie voor een belangrijk bericht over de wolven!!!
Nieuw. De frikanpouce
Een frikandel, maar dan een tompouce
Snackbar Het StamCafé
Een frikandel is een snack voor Olympische winnaars
Trots op dit land dankzij lange vleesstaven
Is dit al opgenomen in de Canon van Nederland?
PANIEK. Dreigt er een FRIKANDELLENTEKORT?
Er waart een spook door de frituurwereld