Vietnamezen kapen frituur met LOEMPIDEL
Ff geen topic over buitenla... oh hee wacht eens ff WAT DOET DAT VREEMDE LUCHTJE IN ONZE FRITUUR
Net nu de Lokale Eierbal zo sterk in opkomst was, graven de Vietnamezen een tunnel naar onze frituur. Moeten we wat doen? Of wekt dat 'krokante jasje' om een van onze nationale vruchten toch wel nieuwsgierigheid? Hoe zou het smaken met ketchup? Of mayo? Of met ketnaise, want waarom stoppen bij een als loempia verklede frikandel als je er ook een compleet Calvé-carnaval omheen kan versieren? ("Ketnaise" meteen ff registreren - red.). "In de doos zijn serveercups bijgevoegd om optimaal van deze oosterse snackbeleving te kunnen genieten", en die stokjes op de doos geven onze favoriete frituurversnapering toch ook wel iets etnisch culinairs... Zeg VanReusel, doe eens een paar dozen van die infidellen loempidellen voor in onze airfryer? Viet-NOM!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Culinaire revolutie! De Pietandel
Makkers - Wild geraas - Staken
Snackbar! Vrouwen proberen kroket te vangen
Nou daar komt-ie he
Je mag niet eens meer: frituren in Tweede Kamer
Gelukkig hoeft Ton Elias dit niet meer mee te maken
Grenzeloos fastfood bunkeren in het Stamcafé
Lihanboutjes, zijn die eigenlijk al gecanceld?
Eten! Ontmoet de Knetterdel
Aan de kant, Loempidel! There is a new sheriff in town