achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Liever niet naast een MAN in het vliegtuig? Koop nu het anti-mannenticket

Baas in eigen Boeing!

Ben u ook zo klaar met het mannelijk geslacht? Oorlogen, vernielingen, rellen, ongewenste aanrakingen en de hele tijd maar de boel willen onderdrukken. Het zijn bijna altijd de mannen en dat mogen we volgens Charles Groenhuijsen niet onbenoemd laten. Geheel logisch is het dan ook, dat luchtvaarder IndiGo uit India nu met een optie komt om bij het boeken van een vlucht leden van het mannelijk geslacht te vermijden. Het werkt zo: vrouwen kunnen bij het selecteren van de plekken aan de ROZE stoeltjes op de plattegrond zien waar vrouwen zitten. Mannen die een vlucht boeken krijgen die roze stoeltjes niet te zien. Heb je een gezonde hekel aan mannen, dan kan je dus gemakkelijk een stoeltje naast een andere vrouw boeken. Heerlijk he, die progressie!

Weet u wie megatrots is op deze pilot? (Haha pilot, red.) PIETER ELBERS. Die had je ook nog! De oud-KLM-baas is inmiddels CEO van IndiGo en hielp bij het introduceren van dit stukje beleid in India. "Technology is now enabling some things which were not able in the past. We brought [the initiative] up as a test ... It has responded very well with our customers, but also internationally", aldus Elbers.

Wanneer IndiGo een soortgelijke optie voor het vermijden van baby's, mensen met overaanwezige lichaamsgeur of D66'ers lanceert is nog niet bekend.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Daar is: de eerste Nederlandse sportschool alleen toegankelijk voor mannen

Eindelijk een veilige haven voor mannen die het wellustige oog van de vrouw zat zijn

@Spartacus | 13-05-24 | 16:30 | 438 reacties

Muziek en mannen zijn TERUG

Mannen, na een oorverdovende absentie kunnen we eindelijk mededelen dat we extreem terug zijn

@Spartacus | 08-11-23 | 20:00 | 38 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.