achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

600. @BenteBecker weer betrapt op illegaal feest

Asielinstroom van week 49. Volgend jaar 17,5 miljoen mensen

Op een gemiddelde dag in een jaar worden ongeveer 465 kinderen geboren, en overlijden 420 mensen. Verder vestigen zich gemiddeld 775 immigranten per dag in Nederland, terwijl er 445 emigranten vertrekken. De bevolking van Nederland groeit met gemiddeld 370 personen per dag. (CBS Bevolkingsteller)

De asielinstroom van week 49 bedroeg ongeveer 600. Dat is 100 meer alsdan vorige week. Dat is 200 meer alsdan twee weken terug. Er zijn dus meer ambtenaren die werkelijk en ongelofelijk schijt hebben aan de Nederlandse hardwerkende burger.

U mag helemaal niks. Niet op reis, niet uit eten, niet naar de stad op zaterdagmiddag, niet dansen in een bus, niet naar oma, of de kroeg. En als u een feest geeft voor 600 mensen dan komen polities en boa's u neerknuppelen en boetes geven. En dan zegt de burgemeester voor de camera dat feesten met 600 mensen asociaal zijn. Want De Zorg mag niet overbelast raken.

Bij het IND lachen de ambtenaren om de coronamaatregelen en naar adem happende Nederlanders op de IC. Daar proppen ze deze week dus weer 600 mensen in 10 bussen, op weg naar woningen in Nederland, die er niet zijn.

Moeten we iemand bellen, Broekers-Knol?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.