KookTV! Skaveren op Sardinië met Tom Staal
KookTV is de shit want heel Holland bakt. Wij eten toevallig ook wel eens wat, en er lopen enkele verdienstelijke koks bij ons rond het kookeiland van GSHQ.
Tevens hebben we een heleboel cameraspullen. Dus bij Dumpert kun je DumpertEten bij/met Nick, en bij ons is Tom Staal zowel een culinair criticus die rustig een half uur tekeer kan gaan over een slechte kapsalon met kleffe frietjes, maar ook zelf een lekkere braai bij elkaar kan bakken. En soms reist hij zelfs zijn hobby achterna, ditmaal richting een ander (kook-) eiland: Sardinië. Om een bijzondere kaasboerderij te bezoeken, speciaal voor mensen die willen weten hoe de worst gemaakt wordt...
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
GSTV. Geef acht in het Stamcafé
Rats, kuch en plopkappen
GSTV. Haagse toestanden in Den Haag na Amsterdamse toestanden in Amsterdam
Het probleem meneer, in het Stamcafé