achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

GSTV LIVEBLOG KANSLOZE MISSIES. Oranje tegen Zweden, @MinPres bij RTL Tan Light

Gelukkig is er vanavond op de SBS 6 een leuke quiz, want als u van plan was de televee op NPO3 of RTL4 te gooien dan moet u wel heel erg van mislukkingen houden. Alles Wat U Moet Weten Over De Nieuwe Regering ziet u in onderstaande moetkijkvideo.

Wat gebeurt er op de andere velden? Mark Rutte gaat zijn Regering Waar Geen Partij Bij Wil Horen verdedigen bij het altijd kritische kijkcijferklappertjespistool Humberto Tan (aftrap 21u30). Op het andere kanaal mogen Dickie zijn mannen proberen om met 7-0 van Zweden te winnen (vanaf 20u45). En oh ja, Peggold en Buma zitten bij Nieuwsuur en Jeroen Pauw ontvangt Schaduwkabinet Zuurlinks 1. De kritische vragen worden vanavond gesteld door Merel Westrik Twan Huys Jeroen Pauw Jeroen Stekelenburg. En in de video hierboven natuurlijk door Tom Staal, aan onder andere rechtsbuiten Hiddemeister en democratisch bankzitter Kees Verhoeven. Als u niks wilt missen dan bent u hier aan het juiste adres want we houden ALLES bij.

UPDATE 20u54: De coalitie speelt vandaag met rouwbanden om. U kunt de opstelling van het Nederlands Elftal in boekvorm voor 3,95 euro bestellen in de webshop van Elsevier. 
UPDATE 21u01: ORANJE LIGT OP SCHEMA11!!1!! 1-0 door pingel van Robben.
UPDATE 21u25: Hoppa 2-0 Ar Jen Rob Ben! Oranje speelt als een minister die al weet dat ze ontslag gaat nemen: frank, vrij en vechtend als een leeuw.
UPDATE 21u29: Vincent Janssen mist opgelegde kans op 3-0. Overheid doet niets.
UPDATE 21u33: Het is rust bij Oranje. Stand 2-0, nog vijf goals te gaan. Het is half zo kut niet als alle kwalificatiewedstrijden inclusief die bende onder Hiddink & Blind hiervoor. DAARRR kunt u zien wat MarketingRutte aan de Unileverboodschappertjes te melden heeft.
UPDATE 21u41:

CHUCK CHUCK DAAR IS WIERD DUK

CHUCK CHUCK DAAR IS WIERD DUK

UPDATE 21u52: Wierd Duk en Boris van der Ham pakken de sloophamer en leggen hoe uit hoe funest het is dat dit kabinet met 'Vertrouwen in de toekomst' geen 'Vertrouwen in de burger' heeft. Humberto Tan verdedigt alvast het regeringsbeleid om te laten zien wat een kritische journalist hij wel niet is.

Boris en Wierd slopen referendummoord

UPDATE 21u57: Rutte en Segers zaten net nog niet aan tafel, ze schuiven zo na de reclame aan. Kritische geluidmakers Van der Ham en Duk zijn dan alweer weg. Het moet natuurlijk niet echt moeilijk worden.
UPDATE 22u01: Buma, Pechtold & Marielle Tweebeke zijn begonnen. Meekijken kunt u HIERRR.
UPDATE 22u36: Voetbal = vorbei. Weer ouderwets klote tweede helft. We gaan niet naar Rusland. Ondertussen op RTL4 even reclame. Zullen ze het straks wel over islam gaan hebben...

DOBBERCOMPROMIS

UPDATE 22u57: Opvallend. Het gaat over terrorisme en Mark Rutte begint over de Sleepwet, die noodzakelijk zou zijn om aanslagen te voorkomen. Ondertussen heeft Tonny Vilhena vaker de bal gekopt dan het woord 'islam' is genoemd bij RTL Late Night.
UPDATE 23u07: We gaan beginnen! Verenigd Links (37 zetels, dat is minder dan de PvdA in d'r eentje in 2012) aan tafel bij Jeroen Pauw. Ismail Ilgün is er ook!!! MEEKIJKEN.

UPDATE 23u45: WUUUT. Tuigvlogger, tjappie en bioscoopbezoeker Ismail Ilgün vlogt nu voor de verschillige omroep BNNVARA.

ECHT EEN GROOT TALENT DIE JONGEN

UPDATE 0u00: En toen maakte Asscher nog een mislukt grapje over seks en toen was het afgelopen. Welterutsen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.