achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Last night in Ter Apel

En komende night en de night after komende night

Noodtoestand in Ter Apel met opnieuw een hele club jonge asielzoekers die zich identificeren als man (de vrouwen waren helaas verhinderd) in het gras voor de poort van discotheek Nederland. Allemaal de schuld van de nieuwe portier, ene Faber, die de mensen niet meer binnen laat. Maar ja. COA was al een teringzooi, is een teringzooi en blijft ook nog wel even een teringzooi. De gemeente Westerwolde is zelf maar gaan rondbellen (!) en kon de mensjes onderbrengen in een sporthal in Valthermond. Gelukkig hebben we wel genoeg huizen om deze asielzoekers straks in op te vangen. Oh nee, ook niet.
UPDATE 9:15 - Faber vraagt ('informeert') Europese Commissie officieel om een uitzondering op het huidige asielbeleid. "Ik heb zojuist de @EU_commission geïnformeerd dat ik voor Nederland een migratie opt-out binnen Europa wil. Wij moeten weer gaan over ons eigen asielbeleid!"
UPDATE 9:34 - Geert jubelt: "Faber schrijft geschiedenis en informeert de Europese Commissie over de Nederlandse wens om te komen tot een opt-out voor migratie!"

"realy bussy"

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.