achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

'Steeds meer Iraanse vrouwen met onbedekt haar over straat'

HALLO ESMAH ALLAHLAH

"Steeds meer Iraanse vrouwen met onbedekt haar over straat." Aha dus dáár zitten de dappere vrouwen die paal en perk stellen aan de dwangmiddelen, plichten en hoogst vrouwonvriendelijke gebruiken van de islam - hier zitten ze in ieder geval niet. Laat u namelijk niks wijsmaken door de gare krokodillentranen van GroenLinkser Esmah Allahlah, een luie volgeling van Het Boek, wier voorkomen ondanks haar larmoyante gebrul over 'vrije wil' steeds islamitischer wordt, en laat u zeker niks wijsmaken door het gratuite napapegaaien van haar politieke pooiers Frans Timmermans, Jesse Klaver en als bonusvogel Rob Jetten. We draaien het riedeltje wel weer af: het zijn niet de patriarchale spelregels van de islam die Allahlah de optie geven om wel of niet een hoofddoek te dragen, het zijn de vrijheden die we hier in Nederland kennen die dat doen. Zet een Iraanse vrouw in Nederland neer en ze mág een hoofddoek dragen, zet een Nederlandse vrouw in Iran neer en ze móet een hoofddoek dragen. Zodra je de islam de vrije hand geeft is er van 'vrije wil' namelijk helemaal geen sprake meer. Kijk maar naar Iran, kijk maar naar Afghanistan, kijk maar naar Jemen, en als we hier doodleuk BLIJVEN WEGKIJKEN als vrouwen hoofddoekjes moeten (!) dragen, moskeeën vrouwen alleen door de B-ingang naar binnen laten, vrouwen door Mo achter het aanrecht worden gekukeld, enzovoorts, dan kunnen we vanzelf roepen: kijk maar naar Duitsland. Kijk maar naar Frankrijk. Kijk maar naar Nederland.

Cortoon voor de eeuwigheid

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onderzoek Duitse NPO: 77% bevolking wil "fundamenteel ander asielbeleid", 82% wil keiharde aanpak "radicale islam"

Dat zijn heel veel Duitsers. (Het zeer proportionele en terechte onderstaande filmpje door de Beierse Staat werd kort na publicatie verwijderd)

@Spartacus | 15-09-24 | 10:10 | 352 reacties

Politie: "Steeds meer eerwraak, vooral bij Syriërs, Turken, Marokkanen en Afghanen". Antropologe: "Maar zeker niet voorbehouden aan islam"

Vorig jaar 619 gevallen van eergerelateerd geweld, een stijging van 35% (!) ten opzichte van de 460 gevallen 10 jaar geleden.

@Spartacus | 13-09-24 | 10:00 | 447 reacties

Cabaretier Lisa Loeb waarschuwt Taliban nog één keer

Het is weer tijd voor: vrouwelijke cabaretiers die voor deze ene keer niet grappig zijn omdat het nu echt ernstig is en over vrouwenrechten gaat

@Spartacus | 30-08-24 | 20:00 | 143 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.