achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Hete nacht in het Stamcafé

lang geleden hè?

Zo'n nacht, die je normaal alleen in films ziet. Zo'n nacht, die wordt bezongen in het mooiste lied. Zo'n nacht waarvan je dacht dat je hem nooit beleven zou, en dat bleek helaas te kloppen wat denk je nou.

 ""Maandag wordt het op veel plekken 30 graden en in het zuidoosten van het land wordt het misschien zelfs wel 34 graden", zegt weervrouw Willemijn Hoebert. (...) "Op zowel maandag als dinsdag kunnen we een tropennacht verwachten, waarbij de temperatuur niet onder de 20 graden komt." (...) Slaapspecialist Winni Hofman, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam geeft tips om de warme plaknachten te lijf te gaan. "Je kunt bijvoorbeeld een natte handdoek voor je open raam hangen en de deur van je slaapkamer open laten staan. Als er dan een zuchtje wind voorbijkomt, wordt die lucht gekoeld."

Wij adviseren het oorverdovend heteroseksuele hengstenbal genaamd ons publiek, vooral te proberen deze éne nacht dit jaar geen seks te hebben. Maar wie houden we nou eigenlijk voor de gek.

Update 21:45 - De Zaporizhzhia-kerncentrale onder Russisch beheer staat in brand volgens Zelensky door de Russen slaap lekker.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.