achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

RFK Jr. doet stukje damage control over hoe hij een DODE BEER in Central Park dumpte

Eens kijken hoe de MSM hiermee aan de haal gaan!

Robert F. Kennedy Jr., die had je ook nog! Op het moment dat eigenlijk iedereen zit te wachten op zijn endorsement voor Donald Trump, aangezien alle toch al amper serieus te noemen kansen voor presidentskandidaten van third parties nu wel verdwenen zijn, komt die even aanzetten met de meest bizarre anekdote ooit. In een niet heel spontaan ogende video vertelt RFK Jr. aan Roseanne Barr (blijkbaar huisvriendin, of zoiets) hoe hij 10 jaar geleden van plan was een aangereden beer te villen, maar vanwege tijdnood besloot het kadaver in Central Park te dumpen en het te laten lijken op een fietsongeluk. ("I was not drinking, but people who had been drinking with me thought is was a good idea", sure!) Tot zijn grote schrik werd de vondst van de beer middenin New York een enorme rel. Het mysterie werd echter nooit opgelost en tot dit moment voelde RFK Jr. geen noodzaak om zijn dode-beer-avontuur op te biechten. OH JA, The New Yorker komt binnenkort met een verhaaltje over die beer en mijn betrokkenheid, dan weet je dat vast. Let daar vooral niet op, hoor. "It's gonna be a bad story."

UPDATE: The New Yorker heeft een ellenlang stuk over Kennedy gepubliceerd. Screenshot na de breek.

In oktober 2014 werd New York inderdaad opgeschrikt door de vondst van een dode beer. Volgens berichtgeving uit die tijd ging het om een geval van vermoedelijke animal cruelty. De beer had "stab and slash wounds" en werd inderdaad aangetroffen bovenop een fiets.

Met zijn berenbiecht heeft Kennedy in ieder geval het onmogelijke gepresteerd: het gaat heel eventjes niet over Harris en Trump. Bent u trouwens liever alleen in een bos met een beer of met RFK Jr.?

De versie van The New Yorker

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.