achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Hezbollah doodt 12 Druze-kinderen, Netanyahu en Gallant zweren vergelding, Erdogan "dreigt" met invasie van Israël

Nou goedemorgen.

De 12 gedode Druze-kinderen

Dit wordt een beeldtopic. Ernstige NSWF-foto's van plaats delict hier. Het betreft kinderen en tieners uit een Arabisch-islamitische Druze-gemeenschap op de Golanhoogte, sinds 1967 onder Israëlisch bewind. Dit betreft met afstand het grootste aantal Israëlische burgerslachtoffers door een Hezbollah-aanval, dus de Israëlische vergelding zal ook met afstand de zwaarste tot nu toe worden. En aangezien die al maanden achtereen oplopend zwaar zijn zet iedereen zich nu opnieuw echt schrap, maar nu écht, zeg maar. Netanyahu en Gallant hebben zeer zware vergeldingen aangekondigd, maar het "tijdstip en de methode" zijn nog niet bekend.

Na de breek alle noemenswaardige ontwikkelingen sindsdien, met helaas ook Erdogan die op z'n Erdo's dreigt Israël binnen te vallen, waarop de Israëlische MinBuz hem weer waarschuwt dat hij kan eindigen als Saddam Hoessein. En je raadt nooit wat Dick Schoofs DGA Geert Wilders ervan vindt! 

Kortom, het is weer eens maandag.

MinDef Gallant bezoekt gemeenschap

Gallant zweert wraak

Wraaktoestemming gegeven, tijd en methode nog niet

Israëlische minister niet unaniem welkom

Erdo 'dreigt' op z'n Erdo's soort van met invasie van Israël

Israëls MinBuz reageert met:

"Erdogan treedt in de voetsporen van Saddam Hoessein en dreigt Israël aan te vallen. Laat hem zich gewoon herinneren wat daar gebeurde en hoe het eindigde." Een bepaald gekalibreerde reactie, want laten we nou niet doen alsof Israël de macht heeft Erdogan af te zetten.

Dick Schoofs DGA reageert:

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.