achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Trump op RNC met oorverband en VP Vance, racisten haten multicultureelste line-up ooit, Biden neemt Bullseye-opmerking soort van 'terug'

Oorverband ondanks oorverdovend applaus

Nog geen 72 uur sinds moordpoging

Nou, daar was-ie dan. En daadwerkelijk racistische kringen waren bepaald niet te spreken over het spektakel. Want VP Vance's vrouw Usha is Indiaas en Hindoeïsme is "satanisch", het Sikh-gebed was "demonisch", Amber Rose is een "prostituee", het Nicaraguaanse accent van die speechende migrant (v) op leeftijd zou geen plaats hebben op een Republikeinse Conventie, zo'n "60 Black guys" zijn er 60 teveel en "The RNC was a jewish humiliation ritual"/"A Judeo-Hindu dominance ritual" is daar de modale stemming.

Als dat is wat daadwerkelijke racisten van Trumps Republikeinse partij vinden, hoe racistisch is Trumps Republikeinse partij dan eigenlijk?

Ondertussen trekt Biden zijn opmerking "It's time to put Trump in the bullseye" al stamelend en struikelend soort van terug in een NBC-interview, maar dan vooral de specifieke woordkeuze die hij zich overigens niet meer herinnert, en niet de overdrachtelijke lading. Meer beeld na de breek!

De MAGA/Sikh/Hindutva-as. (VP Vance's vrouw is Indiaas)

AMBER ROSE

Gijzelgebedje

Onverrassend: de echte racisten (dus niet Trump & Co) trekken dit niet

Joseph het is voorbij

the realest

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.