achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

TRIBUNALEN. OM gunt Pepijn van Houwelingen gratis media-aandacht, wil wel €450 voor inspanningen

Koopje

Ergens in een waarschijnlijke supertrieste kantoorruimte van een supertriest bedrijf zit iemand met een supertrieste baan een supertrieste berekening te maken: de PR-waarde van god-mag-het-weten-wat. Want ja, dat kost wat, media-aandacht, en er is dus een formule om precies uit te vogelen hoe en wat. 

Dat brengt ons bij Pepijn van Houwelingen, die vandaag tienduizenden euro's mediawaarde cadeau krijgt van het Openbaar Ministerie. Meneer deelde ooit een bijzonder onsmakelijke tweet, verwijderde die weer, maar werd er alsnog voor vervolgd. Nu eist het OM 450 pietermannen voor het beledigen van twee ex-ministers. FvD zou FvD niet zijn als ze deze gelegenheid niet dankbaar zouden aangrijpen en de uier tot de laatste vettige druppel handmatig leeg zouden melken. Het circus draait inmiddels op volle toeren, dus verwacht vanavond een speciale uitzending van Forum Inside over de materie. 

Uitspraak over twee weken.

Kan je de gracht mee dempen

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Waar is Freek Jansen?

Keert Thierry's voormalige oogappel ooit nog terug als volksvertegenwoordiger? Hij ging in januari "tijdelijk, tot de zomer uit de kamer"  - en het is al even zomer.

@Schots, scheef | 10-07-24 | 19:01 | 55 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.