achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

HOERA. We krijgen alweer een nieuwe TALKSHOW

Vernieuwend!

De Evangelische Omroep komt met iets nieuws. We hadden natuurlijk al Sophie, Jeroen, De Oranjezomer, Dit is Nederland, Humberto (al dan niet à Paris), Renze en binnenkort Carrie op Vrijdag en Eva. Op bijna ieder slot in de tv-gids is wel een talkshow te zien, maar nog niet op de zondagochtend (tenzij we WNL op Zondag of die shit met Jan van den Bosch meerekenen). DE ZONDAGOCHTEND, JONGENS WAT MOETEN WE NU OP DE ZONDAGOCHTEND?! Geen zorgen. Om het volk te redden start Tijs van den Brink per 1 september met Dit is Tijs, een talkshow met "inhoudelijke en verdiepende interviews" en "stevige debatten". Nou GOD ZIJ GEPREZEN.

"Met Dit is Tijs hopen wij echt een onderscheidend journalistiek praatprogramma neer te zetten, vanuit onze christelijke identiteit. Daarnaast vullen we een hiaat in de Nederlandse televisieprogrammering: er is op dit moment geen debatprogramma op de Nederlandse televisie."

Hoe het er allemaal precies uit gaat zien is nog even spannend, maar het laatste échte debatprogramma op de Nederlandse buis heeft ons Henk Bres gegeven dus we houden ons hart vast. SUCCES TIJS.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.