achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Bijna vakantie. AD misbruikt zelfde artikel over 'gevreesd' waarschuwingslampje voor 100ste keer

thumb

Klikkerdeklik

Wat is het Algemeen Dagblad toch een als een nieuwskanaal vermomde Libelle voor vrouwen met een lul. Stééds maar weer dezelfde prak opnieuw opwarmen, met intervallen van een of twee jaar: 2024, 2022, 2021, 2019. Hier en daar een woordje aanpassen en klaar. Dan ben je ook geen journalist bij een waardige krant, dan ben je een lopendebandarbeider bij een SEO-fabriek. Clicks clicks clicks, en maar zeiken over de btw-verhoging op kranten. En weet u nou wat u moet doen als het 'meest onbegrepen en meest gevreesde controlelampje' gaat branden? NEE, want het kan wijzen op DE MEEST UITEENLOPENDE PROBLEMEN.

2023

Vakantiegangers die met de auto op vakantie gaan, mogen hopen dat het meest onbegrepen en meest gevreesde controlelampje van hun dashboard niet gaat branden: het motorblokje, soms met een bliksemschicht. Soms knippert het, soms brandt het permanent, maar één ding is zeker: reparatie is bijna altijd duur.

2021

Vakantiegangers die met de auto op vakantie gaan mogen hopen dat het meest onbegrepen en meest gevreesde controlelampje van hun dashboard niet gaat branden: het motorblokje, soms met een bliksemschicht. Soms flikkert het, soms brandt het permanent, maar één ding is zeker: reparatie is bijna altijd duur.

2019

Het is het meest onbegrepen en meest gevreesde controlelampje van een auto-dashboard en kan verwijzen naar de meest uiteenlopende problemen. Soms flikkert het, soms brandt het permanent, maar bijna niemand weet wat je ermee aan moet: het motorblokje, soms met een bliksemschicht.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.