Wat de neuk. Met Ramon Beuk
Dat koks zuigen, weten we sinds Joop Braakhekke. Maar Ramon Beuk, de culinair medewerker van De Televaag spant sinds vandaag de kroon. Deze wakkere kookneger mag dan af en toe briljante ideeën hebben. (Rookworsten langzaam bakken ipv wellen!) Vandaag slaat Beuk finaal de plank mis met een recept voor karbonades. Nu moet u weten. De karbonade is een terecht ondergewaardeerd stuk vlees. Laten we maar eerlijk zijn; karbonade is campingbiefstuk. Paupervlees met een handvat, voor Tokkies die niet met mes en vork kunnen eten. Insmeren met mosterd, eventjes in de Tefal en klaarrr. De karbonade, kortom, is voer voor maatschappelijk teleurgestelden. Vandaar natuurlijk dat we recepten voor karbonade in de Televaag vinden. Ho stop! Zeiden we karbonade? Herstel. Rectificatie. We bedoelen natuurlijk KARBOLLADE. Iemand nog een Sucadeflap?