achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Tot zover Koningsdag. Ondertussen, in Europa:

ANP-50891897.jpg Kan het hier wel een vlekkeloze Koningsdag zijn geweest (waarvoor kudo's, landgenoten), in de rest van Europa was het vandaag gewoon donderdag. En wat gebeurt er zoal op een gewone donderdag in Europa? Nou, dit soort dingen: Frankrijk: Moslim schiet op politie Op het Franse eiland Réunion, een druppel steen in het zeewater ten midden-oosten van Madagascar, heeft een geradicaliseerde islamitische moslimmohammedaan op agenten geschoten. De politie wilde hem arresteren op verdenking van het voorbereiden van een door Allah ingefluisterde daad van agressie tegen niet-moslims, toen de man het vuur opende. Twee dienders raakten daarbij gewond. Op de foto hierboven wordt de dader gehanddoekt afgevoerd. Geinig feitje: de hoofdstad van Réunion heet Saint-Dénis en zo heet het Jihadistische Molenbeek van Parijs ook. Over Parijs gesproken:
Linksextremistische rellen in Parijs We blijven nog even in getormenteerd Frankrijk, alwaar linksextremisten vandaag de straat op gingen om te rellen tegen presidentskandidaten Marine le Pen (want racistische nationalist) én Emannuelle Macron (want globalistische bankier). Overal waar ze met hun ongewassen stinkpoten maar bij konden, kalkte het antidemocratisch fascistentuig "geen bankier en geen nationalist" op muren & ramen. Daarbij sneuvelden uiteraard een heleboel ruiten alsook & wederom een stukje van de redelijkheid. Traangas maakte een einde aan de meeste ongeregeldheden. Hoera voor traangas. Meer filmpjes & foto's bij Putin Today (want in de Nedermedia geen letter hierover). Messenmoslim opgepakt nabij parlement in London C-bXfIbXoAMQZ2W.jpgSlaan we linksaf de tunnel in richting London, alweer een migratie-achtergrondiër met een kort koppie en een lange baard is aangehouden bij Whitehall, om de hoek van Number 10, met een rugzak vol messen. Aanslag voorkomen? Looks like it, lads & ladies. Het goede nieuws: de politie werd getipt door iemand uit 'de Engelse moslim-gemeenschap' die zich zorgen maakte over het gedrag van de man. De twintiger woont in London, maar is buiten Engeland geboren. Meer foto's, ook van de messen, bij Daily Foiled Muslim Attack. Hieronder nog wat arrestatiebeelden, en dan reizen we door naar Duitsland.
Oh wacht, ook nog in London trouwens: een in september al opgepakte radicale moslim bekende vandaag dat hij een aanslag wilde plegen tijdens een 9/11-concert van Elton John.
Man valt agenten aan in Berlijn Bij een ziekenhuis in Kreuzberg heeft een man agenten aangevallen op de parkeerplaats. Daarbij had hij een mes of een pistool, dat weet Die Welt niet zeker. De politie zag zich in elk geval genoodzaakt om te schieten, waarbij de man in een been is geschoten. De 26-jarige dader was een bekende van de politie, die eerder al eens aangehouden was voor wapenbezit. Motief: onbekend. Vermoedens: een 26-jarige bekende van de politie die agenten aanvalt met een wapen. Sja. Extreemrechtse compensatie in Duitsland In Frankfurt is een Duitse militair opgepakt die zich eind 2015 als Syrische vluchteling had aangemeld bij een asielzoekerscentrum, met de veronderstelde intentie om een aanslag te plegen en die in de schoenen van asielzoekers te schuiven. Dat is best wel ziek qua false flag fascisme. Details in het Duits bij Die Welt. De laatste mislukte aanslagpoging komt uit Brussel: SP'er Dennis de Jong wilde nieuwe regels voor het Europarlement instellen om te kunnen controleren waar die uitvreters hun vergoedingengeld aan uitgeven om waar nodig een belastingaanslag op hen los te laten voor terugbetaling van verkeerd besteed geld. Er wordt namelijk een half miljard per jaar aan onkostenvergoedingen verbrast door de MEP's en daar mag best een beetje controle op. Maar helaas, de aanslagpoging is mislukt: Europarlementariërs willen geen controle op de besteding van hun toelages. Misschien kan de vvd integriteitscommissie zich eens over deze misstand buigen... Tot zover zomaar een dag in het Europa van 2017. Morgen weer een dag!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.