achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Pijnlijk. 'Hallo Witte mensen' bereikt doelgroep niet

Wij dachten dat GroenLinksers die nog zoiets premillenniaals als "papier" gebruiken onmiddellijk geëxcommuniceerd werden, maar kennelijk mogen de hogere hotemetoten van de schijnheilige duurzaamheidspartij nog steeds gewoon papieren boeken kopen. Alleen: DAN MOETEN DIE BOEKEN ER WEL ZIJN. In een stukkie virtue signalling (SJW-term voor 'jezelf aanstellen op een manier waarop iedereen het kan zien) beklaagt Judith in Europa zich te Amsterdam (ligt ook in Europa - red.) over het ontbreken van het boekje waar op basis van zo weinig toch zo much ado about geweest is de afgelopen dagen. MAAR WAAROM LAG HET ER NIET?
A. Loepzuiver gevalletje racisme van de blanke bedenkers van de boekdrukkunst natuurlijk.
B. Anousha Nzume Anna Steijn wil geen hypocriet zijn dus om zelf niet aan culturele toe-eigening te doen, zal haar boekje alleen verschijnen als blues-LP.
C. Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat het boekje van Anousha Nzume Anna Steijn niet naar de boekwinkels komt. Is hysterie
D. Gejat (door een neger?)
E. Is vanwege de veiligheid. Donderdag wordt 020 overspoeld door Oranjeprovincialen en die zijn nog niet toe aan een confrontatie met hun witte schuld.
F. Raar. Bij de AKO op metrohalte Reigersbos lag ie al wel.
G. Joh, nog ff geduld en het boekje zit als gratis bijlage bij het Parool.
H. Anders, namelijk...
U van Update. Alternatieve leestip voor Judith: Hallo zwarte mensen!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.