achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Merkel Lego waardeloos. Pollers moeten we hebben

Tests bewijzen het. De beroemde Merkel Lego betonblokken (foto) zijn behoorlijk waardeloos als er weer eens een islamitische moslimmohammedaan last krijgt van plots opspelend sudden jihad syndrome. Een pientere Duitser besloot eens uit te testen of die betonblokken nog enig effect hebben of alleen maar bedoeld zijn om burgers te sussen terwijl ze op het hakblok van de multiculti samenleving worden gelegd door inclusofiele machtshebbers. toettoetmekka_expres.jpegEn wat blijkt. Zelfs met een bescheiden vrachtwagentje rijdt iedere stampvoetende bedbadbrood-idioot zo die Merkel Lego aan gruzelementen, en daarna u. Leuk om te weten als u donderdag naar Leeuwarden afreist om lekker verbindend The Passion te gaan kijken. Sterkte.
PS1: Deze anti-terror poller doet het wel, ook bij dikke trucks. Maar die pollers zijn zo duur dat dan de WOZ, OZB, accijns, pensioenpremie én BTW met 20% omhoog moeten. Oh crap, nu hebben we ze op een idee gebracht. Sorry!
PS2: Of we gebruiken dat geld voor die dure pollers om afgewezen bedbadbroodiërs @united stylie ons land uit te tiefen. Hoe moeilijk kan het zijn? #WEGAANZEWEGBRENGEN

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.