achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

LOL! Pedante Pechtold (D66) pislink over #GeenPeil

Heerlijk dit. Plaatvoordekop europopulist Pechtold laat zich volkomen uit de tent lokken door GeenPeil. Oh oh oh wat is deze "democraat" toch snel op het pedante pikkie getrapt. Jan Roos, onze zelfverklaarde 'Brenger van Infotainment, HAHAHAAA', lacht zich de blonde balharen uit de broek om de sneue schoolpleinretoriek van Peggold. Gisteren aan het Binnenhof noemde de ijlende D66-leider onze rustige, kritische en scherpe GSTV-verslaggever al uit het niets een 'halve zool', en vandaag zit het Kereltje weer eens de omhooggevallen veilingmeester uit te hangen bij een interviewtje aan de universiteit Leiden (waar hij zelf 11 jaar lang de Macarena danste in Barrera of zich zat te bezatten in kroegen voor Vrienden van Poetin met illustere namen als Odessa en Roebels). Ennieweetjes, Alex. We zitten hier gierend van het lachen je frustratie gade te slaan. Ga zo door, amice, en teken.geenpeil.nl!
Hoe zei Van Mierlo het ook weer, over hoe macht corrumpeert (en kennelijk ook nogal kleinzielig maakt)? Ohja, zo: "Al bij het gaan door het poortje van het Binnenhof heeft iedere revolutionair een klont boter op het hoofd."
GSTV REDUX: Omdat-ie zo lekker hapt, hieronder nog een op de snijtafel gesneuveld stukkie kleinzieligheid van Arrogander. Het was D66 die de referendumwet (mede) mogelijk maakte, maar nu het onderwerp hen niet zint, weigert de Haagse sneumans om GeenPeil te pluggen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.