Willen jullie meer of minder Marokkaanse tomaten?
Morgen bij AH extra aandacht voor Nederlandse producten van onze vaste telers: komkommer, paprikamix en trostomaten pic.twitter.com/Ob6HkldDrz
— Albert Heijn Pers (@AlbertHeijnPers) August 15, 2014
Goedesmorgens boodschappende landgenoten 20-49! Houdt u er vandaag even rekening mede om Hollandsche producten in uw klapkrat te gooien? Want dan helpt u onze telers. Dus even geen Ethiopische asperges, Somalische snijbonen en Marokkaanse tomaten. Maar Hollandsche waar, want dan helpen wij elkaar. Eerder maakten wij al melding van #samensterk. Nu springt ook Harrie Piekema op de oogstwagen. GeenStijl Culinair heeft alvast vrijblijvend uw avondeten samengesteld. Amuse: Paprikamousse met tabasco en koriander/paprika chutney. Voorgerecht I: Paprika met meloen en ham. Voorgerecht II: Garnalencocktail met gele paprika. Tussengerecht: Gevulde rode paprika op een bedje van groene paprika. Hoofdgerecht I: In paprika gesmoorde lamscarré met paprikasaus uit de paprika-oven, geserveerd met paprika-chips en paprikamayonaise. Hoofdgerecht II: Gegrillde Paprika-filet in een terrine van paprika, afgetopt met gefrituurde stukjes paprika. Nagerecht I: Paprika-ijs met een toefje paprika-chocolade geflambeerd met paprika-wodka. Nagerecht II: Diverse paprikakazen met witte paprikadruiven, geflambeerd met paprika-cognac. Kookwijntje: Chateauneuf du Paprique Westland 2012. Bon appetit.