UNDERCOVER. GeenStijl.TV gaat eten bij NRC
Serieus waar. In zijn vorige leven was GeenStijlTV-verslaggever Tom Staal kok. En niet zomaar een kok. Chef-kok Tom stond achter de kachels in de primera division van het culi-koken. Zo werkte Tom (opgeleid in de befaamde Belgische hotelschool Spijker) ondermeer in de restaurants Zür Tant (Keulen, D), Les Petit Pays Bas (Parijs, F), Noordland (Hoogstraten, B) en La belle epoque (Utrecht, NL). Als er iemand is die verbrand paard van een eerlijke ribeye kan onderscheiden dan is het Tom wel. Enter NRC Handelsblad. Het avondblaadje van de Vlaamse schraalhans Peter Vandermeersch (foto) opende deze week het restaurant café in het nagelnieuwe NRC-gebouw aan het Rokin. En dus stuurden we Tom & cameraman Nick stiekem uit eten bij Chez Peter. Om eens lekker undercover te klootwijken en te johannesvandammen. Te genieten van de steak wijnberg, de Pêche Margrietoostveen en de tintelende chateau Koelewijn bij de gegrillde fokke&sukke met pepersaus. Kosten: 100 euro. Maar dan heb je ook wat. Oberrr! Er zit een haar in HET FILMPJE.