Vegetariërs, blijf van de barbecue af!
Een heel klein berichtje weggestopt in een hele kleine krant over een heel klein evenement, met de kop "barbecueën kan ook prima vegetarisch". Halt. Stop. Nu. Voordat dit zich verspreid naar grotere kranten en grotere berichten en grotere evenementen. In de kiem smoren. We weten dat het geen vraag was, maar het antwoord is 'nee, barbecuen kan absoluut niet vegetarisch'. Een barbecue is speciaal ontworpen voor vlees. Dood schaap, afgerukte stukken vlees van de koe, hompen paard en gespieste kip. Opbokken met je schijfjes champion, reepjes paprika en wat voor biologisch-dynamisch geteeld konijnenvoer je nog meer op de grill wilt flikkeren. Dit accepteren we niet. Dit gaat te ver. Stop de vegetarische barbecue! Er is een reden waarom het woord vegetariër eindigt op '-ariër'. Vegetariërs zien zichzelf als übermensch die naar de Endlösung van de vleeseters streven. Als we de veggiecue toestaan wordt het vleeseters verboden zich in restaurants te begeven, moeten ze allemaal een gele big op de jas dragen en worden ze uiteindelijk per NS forenzentrein naar de onverdoofde slacht gereden. Adolf Hitler was vegetariër en elke vegetariër is een Adolf Hitler. Laten we daarom de lijn trekken bij vegetarische barbecues, voordat deze wortelfascisten hun Grüne Reich kunnen vestigen en carnivoren uitgemergeld in een barak in Polen op een houtje moeten bijten. Vegetariërs, blijft met je groene klauwen van onze barbecue af!