Wormen in de vis van Appie
Hallo, hier is GeenStijl ConsumentenService. Dit keer over de verse visafdeling van de Albert Heijn. Want begin op een deftig feestje over de kibbeling, surimi of vissticks van de AH en voedselpuristen komen superlatieven te kort. "Hmm verrukkelijk. Nee, echt puik stukje etenswaar. Je betaalt wat extra maar dan proef je ook echt dat het voorverpakt uit de koeling komt." ook de gerookte zalm, tonijn en zelfs zalm schijnen heel goed te smaken. Dit alles dankzij het internationale MSC-keurmerk waardoor filiaalchef Harrie Piekema u louter goedgekeurd Triple A zeevlees kan voorschotelen. Hetzelfde geldt voor de kabeljauwfilet. Heerlijk met prei en mosterdsaus of met aardappeltortilla. Echt smullen geblazen. Goed, soms moet je even goed kijken of er geen WORMEN inzitten. Maar hé, het is wel puur natuur. Eet smakelijk!