Nieuwe culinaire ramp in Nederland
Er dreigt zich weer eens culinaire ramp in Nederland te voltrekken. Waarschijnlijk zijn we al te laat en komt het net als met de roomboter nooit meer goed. Dat is allemaal de schuld van metrofiele mannen met hun zogenaamde 'BUITENKEUKEN'. Sterker nog, 2009 is het jaar van de buitenkeuken aan het worden (vul evt. aan). Dat komt weer door Rob de Tuinman, en al die andere tuinzuigprogramma's en het feit dat de eens zeer kostbare buitenkeukens nu de onderkant van de markt hebben bereikt. Kijk dan hoeveel hits. Ja, leuk zo'n buitenkeukding in je postzegeltuin, er is echter één probleem. 99 procent van die buitenkeukens zijn niet gemaakt om mee te koken. Lafjes voorverpakte kip koken of een aubergine met AH-olijfolie laten aanbranden gaat best. Maar waar het om gaat tijdens een zomerse dag, namelijk extreem lekker goed vlees bbq-en en opeten met veel bierrr kán dus helemaal niet. Die dingen gaan op gas en zijn ontworpen door mensen (Chinezen) zonder verstand van zaken. Dus rot op met je roestende buitenkeuken en die tuinlifestyle shit. Buiten koken noem je barbecueën dat doe met vuur en op een Weber (of gelijkwaardig). Volg de instructies van deze Youtube Rednecks en hun oldskool BBQ-recepten met bier. Is dat teveel, leer dan goeddoemme in ieder geval hoe je een ribeye klaarmaakt. Da's basiskennis stelletje wellnesshomo's, het gaat echt helemaal foudt nu.