achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Kuipvlees komt er an!

geilmarianneburger.jpgEr komt een tijd dat u, vleeseter, met de nek wordt aangekeken dat u vlees eet. Dat het zo ontzettend politiek incorrect is om een echt beest dood te maken. Dat vlees eten het nieuwe roken is: dodelijk, vies en verboden. Nog even en we leven in een wereld waar Wagyu koeien en mensen tot in de dood vredig met elkaar samenleven. Vlees zal de nieuwe melkkoe zijn en zo zwaar belast worden dat het klootjesvolk alleen nog maar aan het kuipvlees gaat. Kuipvlees? Jazeker, er zijn nieuwe interessante ontwikkelingen op het gebied van gestekt vlees. We staan aan de vooravond van de doorbraak van invitrovlees. Het principe bestaat eruit dat je begint met een klein hapje en na een paar weken is het een paar ton vers vlees, zonder dat er een dier aan te pas komt. Het vlees groeit eigenlijk in een grote reageerbuis. Lees er hier meer over. Lekker effciënt ook want normaal gesproken gooien we 75 tot 95 van een dier weg. Maar het allerleukste is dat je in principe ieder stukje vlees of vis wel kunt stekken. Dus zeg maar dat Marianne Thieme een heel klein stukje lekkere malse bil doneert, dat vervolgens wordt opgekuipt tot een sappige, en van binnen lichtroze Thieme-hamburger. Lekkah!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.