achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

GeenStijl blog

3 handige tassen voor een onbezorgde vakantie

Ga je binnenkort op vakantie, dan zijn er een aantal tassen die je absoluut mee moet nemen. Hoewel we steeds vaker zien dat veel mensen kiezen voor een koffer, is het als aanvulling meer dan handig. Stel je voor dat je alle reisdocumenten netjes in je koffer hebt zitten, maar je koffer op een gegeven moment moet afgeven omdat deze het ruim in moet. Dan zit je natuurlijk wel met alle papierwerk. Nu zal dit steeds vaker voor een groot deel digitaal zijn, maar een handjevol spullen hebben we altijd wel bij ons. Hoe handig is het dan om bijvoorbeeld voor op het vliegveld, maar ook tijdens de vakantie, een goede rugzak te hebben, waarin je alle spullen mee kunt nemen en je beide handen vrij hebt

Rugzak

We hebben hem al even genoemd, maar als we het hebben over een tas die echt niet mag ontbreken tijdens je vakantie, dan is het wel een goede rugzak. Tegenwoordig shop je gemakkelijk een goede rugzak bij Travelbags.nl en weet je zeker dat je alles makkelijk en veilig mee kunt nemen. Een goede rugzak is overigens niet alleen handig voor op het vliegveld, maar ook voor het geval je naar het strand gaat of gewoon lekker wil kunnen rondstruinen in de stad. Let alleen wel even op dat je kiest voor een rugzak die verstelbaar is, zodat je deze niet alleen volledig naar je eigen houding kunt aanpassen, maar ook naar die van een ander. Reden genoeg dus om eens wat modellen te passen, zodat je een idee hebt van wat er allemaal mogelijk is.

Heuptasje

Een rugzak is handig, maar natuurlijk niet in alle gevallen. Zo is een rugzak veel te groot om wat belangrijke spullen zoals je telefoon, geld en pasjes in mee te nemen. Veel verstandiger is dan een nieuwe tas kopen die geschikt is voor alleen wat kleine spullen. Als we kijken welke tas daar dan het beste bij past, dan is dat een heuptasje. Het leuke van deze tasjes, is dat ze er in allerlei soorten en maten zijn. Het maakt dus niet uit of je nu op zoek bent naar een eenvoudig heuptasje voor naar het strand of naar een wat chiquer model voor bijvoorbeeld een avondje stappen, online vind je ze allemaal.

Telefoontasje

Tegenwoordig doen we praktisch alles met onze telefoon. Hoe handig is het dan dat je een tasje hebt waar je deze in kunt doen, zodat je niet iedere keer je telefoon uit je rugzak hoeft te halen of in het geval van de vrouwen met een jurk, de telefoon in de hand moet houden. Het leuke aan de telefoontasjes vandaag de dag, is dat ze er in ontzettend veel soorten zijn. Zo kun je dus niet alleen zelf kiezen welk model, maar kun je ook kiezen voor een matchende kleur voor bij jou outfit. Vooral in de zomer is het leuk om meerdere telefoontasjes bij je te hebben als je op vakantie gaat, zodat je voor iedere outfit een passend tasje hebt.

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.