Tests bewijzen het: PAARD, fokking LEKKER
Jarenlang in het diepste geheim voor U blind getest op de kieskeurigste, fijnproevigste, exquisehapperigste crowd van Nederland: paardenbiefstuk. De fluwelen smaakpapillen van de Grachtengordel konden er geen genoeg van krijgen bij restaurant Piet de Leeuw. Zij wurmden zonder het te weten jarenlang grote lappen gebraden paard langs de aejrdappel in hun keel en konden geen superlatieven meer vinden om de biefstukken de hemel in te prijzen. Heerlijk rundvlees. Alleen dan van een paard. Mwaha. P0wnd, wannabe Johannes van Dammen op culiStand-punt-en-el IENS. Slechts één persoon, in 2003, rook een rat. Maar de rest trapte met boter en suiker in de paardenfraude in gezellig authentiek *kuch* Amsterdamse sfeer met afblaf-obers en vieze koffie. Afijn, chagerijnige bloedbak Ober Frank. Je spel is uit. Reputatie komt te voet en gaat te Argentijns paard. Huuuuu! Hinnikdehinnik!