De Volkskeuken: gegrilde prei (vegetarisch) volkskrant.nl/koken-en-eten/…
Pittige knaksalon met gegrilde prei
WAT ETEN WE VANDAAG?
Na het eclatante succes van de Oekraïense knaksnack van gisteren doen we vandaag in deze feestelijke week van vlees & zuivel een oerhollandse knakvariant: de knaksalon. Een kapsalon, maar dan met ons nationale culinaire icoon: de knakworst. Met kaas én patat en sla, dus ook nog heel gezond. Ideaal voor de hongerklop na de vrijmibeau. Afmaken met pittige sauzen naar keuze. Wie er ook nog groente (zucht) bij wil verwijzen we door naar de Volkskrant. SMAKELIJK!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Feest! Mohammedanen verlaten massaal Nederland wegens moslimvervolging!
“Wolla, erger dan inquisitie in Spanje”.
Volkskrant feestend door de supermarkt: Jumbo stopt met vleesaanbiedingen
Wie koopt er nou kipfiletBLOKJES
Koreaanse kaasmaïshond met knakworst
WAT ETEN WE VANDAAG?
Steaks met rozemarijn en twee pakken melk
WAT ETEN WE VANDAAG?
Gehaktbal met dophertjes en ovenpommes
WAT ETEN WE VANDAAG?
Soep van de Week - Dood aan de digitale nomaden!
Ik interviewde Kevin van Vliet, correspondent in Zuid-Afrika (a.s. zaterdagavond te lezen op GeenStijl) en we hadden het over de digital nomads die als sprinkhanen neerstrijken in Kaapstad.