Dit is een geintje toch? Toch @albertheijn?
Steaks met rozemarijn en twee pakken melk
WAT ETEN WE VANDAAG?
Benodigdheden:
35 steaks (voor 2 personen)
Takjes rozemarijn
Peperkorrels (zwart)
Een Weber van 5 meter
Koop heel veel (rijkelijk gemarmerde) steaks bij een echte slager, dikte 2,5 tot 4 centimeter, laat steaks op kamertemperatuur komen. Gloei de Weber (houtskool, gas, geen inductie) voor, dep het vlees droog met keukenpapier en wrijf de steaks in met peper/zout (eventueel een dry rub, maar nooit nooit NOOIT marinade gebruiken) en leg er een takje rozemarijn op voor de sier (zie foto). Smijt steaks op hoge directe warmte, en schroei dicht binnen paar minuten, verplaats steaks vervolgens naar indirecte warmte en laat doorgaren naar keuze. Lekker met 2 pakken halfvolle melk. SMAKELIJK!
Met echte boter!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Feest! Mohammedanen verlaten massaal Nederland wegens moslimvervolging!
“Wolla, erger dan inquisitie in Spanje”.
Volkskrant feestend door de supermarkt: Jumbo stopt met vleesaanbiedingen
Wie koopt er nou kipfiletBLOKJES
Pittige knaksalon met gegrilde prei
WAT ETEN WE VANDAAG?
Koreaanse kaasmaïshond met knakworst
WAT ETEN WE VANDAAG?
Gehaktbal met dophertjes en ovenpommes
WAT ETEN WE VANDAAG?
Soep van de Week - Dood aan de digitale nomaden!
Ik interviewde Kevin van Vliet, correspondent in Zuid-Afrika (a.s. zaterdagavond te lezen op GeenStijl) en we hadden het over de digital nomads die als sprinkhanen neerstrijken in Kaapstad.